Teurastamon Halloween

 

2.–3.11.2018
Teurastamo
Helsinki

Suomen paras Halloween.

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Teurastamon alue herää henkiin täysiverisenä kauhukarnevaalina!

Luvassa on After Dark Helsingin ja muiden elämystoimijoiden rakentamia hurjia immersiivisiä kauhuelämyksiä, syksyistä karnevaalitunnelmaa, Halloween Market, sekä lauantain kruununa karmivan hyvät bileet Kellohallissa.

Tapahtuman järjestävät After Dark Helsinki, Teurastamo, aMazed Games, Night Visions sekä useat muut elämyskumppanit. 

KAUHUKOHTEET

Teurastamon Halloweenin teemoitetut kauhukohteet ovat inspiroituneet amerikkalaisesta Haunted House -perinteestä ja ne on suunniteltu erityisesti Teurastamon aluetta ja sen historiaa ajatellen. Tsekkaa kuvaukset alta. Kauhukohteet ovat auki perjantaina klo 18–22 ja lauantaina klo 16–22.

ASYLUM

Amazed Games Room Escape
Astu sisään suljettuun mielisairaalaan. Löydätkö tiesi ulos? Kauhua escape room -hengessä Teurastamon Suolikellarissa.

BUTCHER’S DELIGHT

After Dark Helsinki
Näille rujoille teurastajille kelpaa vain tuore ihmisliha. Scare Maze Teurastamon etupihalla.

TESTI – TRIAL

00100 Ensemble
Psykologinen kauhu- ja jännitysesitys, jossa yleisö joutuu tekemään valintoja. Uskallatko suorittaa tehtävät – ja mitä kaikkea olet valmis tekemään selviytyäksesi? Teurastamon Autohallissa.

HAUTAJAISET

Teatteri Tuike
Muistotilaisuus on päättynyt. Vieraat ovat lähteneet. Joudut mukaan ahdistavaan tapahtumaketjuun, josta ei ole poispääsyä… Yliluonnollista kauhua Teurastamon Suolikellarissa.

CULT

After Dark Helsinki
Ihmislihan syöminen on pyhä rituaali. Siis ainakin näille sekopäille. Tervetuloa osaksi saatanallisia kannibaalimenoja! Teurastamon etupihalla.

Kauhukohteiden suositusikäraja on 16 vuotta. Sisäänpääsy kauhukohteisiin rannekkeella. Liput myynnissä Tiketissä. 

TEURASTAMON PIHA-ALUE

Karmivaa karnevaalitunnelmaa kaikelle kansalle perjantaina ja lauantaina.

GARDEN AFTER DARK

Kauhubaari, jossa on tarjolla mm. kurpitsaolutta, hirveitä drinkkejä ja muuta lämmikettä. Night Visions Festivalin kauhulyhärit pyörivät kauhubaarissa non-stoppina koko illan ajan.

FRESH MEAT

Vastauksena ylikansoitukseen ja proteiinipitoisen ravinnon puutteeseen Suomen hallitus on sallinut ihmislihan syömisen ja metsästämisen 48 tunnin ajan. Tsekkaa, miten lihan jahtaamiseen erikoistuneet katujengit ottavat yhteen Teurastamon etupihalla.

HALLOWEEN MARKET

Täältä voit hankkia kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman Halloweenia varten sekä nauttia herkullisen kutkuttavista Halloween-ruokaelämyksistä.

KIRJAVERSTAS

Puhetta kauhukirjallisuudesta ja kauhuelokuvista sekä kirjailijavieraita.

KOKKO

Lauantai-iltana.

SLAUGHTERHOUSE STAGE

Liekkejä, kauhua ja ainutlaatuisia elämyksiä.

PERJANTAINA
Fakiiri Jari Tapanainen – nielee tulta ja miekkoja
Horror Dolls Tea Tingria & Sanna Taipaleenmäki
Burleskia: Betty Fvck, Honey B’zarre, Maristola Valois

LAUANTAINA
Taikatulet
Peter Johan

You’re invited to our killer party.

Tanssia, tekoverta ja erikoisia olentoja lauantaina Teurastamon Kellohallissa. Juhlat alkavat klo 21 ja jatkuvat myöhään.

Dracula kylässä

Antaudu pehmeän piinaavien takaa-ajosaundien, uhmakkaiden elektrorytmien, haikeasti kaikuvien vokaalien ja toiveikkaiden discon pilkahdusten syleilyyn. Draculan levyhyllyä tulkitsevat DJ:t Lauri Koo & Carlina Carpelan.

Bettie Blackheart & Frank Doggenstein

Synkkäsieluista, sensuellia ja säväyttävää burleskia verenpunainen pilke silmäkulmassa. Anna Bettien ja Frankin varastaa sydämesi.

Yllätysesiintyjä

Kun keskiyö koittaa, kaivamme vanhat lihakoukut esiin.

Night Visions

Kellohallin viereisessä Lihadiskossa on mahdollisuus nauttia kauhuelokuvien maailmasta. Illan ohjelmistoon kuuluu Cannibal Holocaust, joka on yksi maailmanhistorian rankimmista ja kiistanalaisimmista kauhuelokuvista, sekä elävästä savesta kertova bodyhorror-filmi Vampire Clay – Chi o sû nend.

Pääsy Kellohallin juhliin vain Special Halloween Pass -tapahtumarannekkeella. (K-18) Mikäli lippuja jää, niitä voi ostaa myös ovelta.

Liput kauhukohteisiin myynnissä nyt!

KAUHUKOHTEET

Teurastamon Halloweenissa on viisi immersiivistä ja uniikkia kauhukohdetta: Asylum, Butcher’s Delight, Cult, Testi – Trial ja Hautajaiset. Kauhukohteet ovat auki perjantaina klo 18–22 ja lauantaina klo 16–22.

Kauhukohteisiin pääsee vain maksullisella rannekkeella. Hinta Tiketistä ostettuna 40 euroa, ovelta 45 euroa. Rannekkeella pääset kauhukohteisiin kumpanakin päivänä! Kauhukohteiden suositusikäraja on K-16. 

Nopeimmilla on mahdollisuus ostaa samaan hintaan Special Halloween Pass, johon kuuluu kahden päivän kauhukohteiden lisäksi sisäänpääsy lauantai-illan karmiviin K18-päätösbileisiin Kellohallissa!

Teurastamon Halloween – liput tapahtumaan Tiketistä

Osta lippusi nyt!

Teurastamon alueelle on vapaa pääsy.