Teurastaja kutsuu Halloweenina...

Teurastamo on yli 16-vuotiaille tarkoitettu kauhuelämys Halloweenina 2.–4.11.2017

Teurastamon Halloween 2017

Parikymmentä minuuttia silkkaa gorea, splätteriä, jump scareja ja hirvittävä määrä kaikenlaisia kauheuksia! Kävele sisään TEURASTAMOON ja yritä päästä ulos elävänä – saatat silti menettää sormen tai kaksi… Vain yli 16-vuotiaille.

After Dark Helsinki – Teurastamo on osa Teurastamon Halloween -tapahtumaa.

Vain kolme iltaa Halloween-viikolla

  • Missä? Teurastamolla, Kalasataman kupeessa Helsingissä
  • Milloin? Vain kolmena iltana Halloween-viikolla: to 2.11., pe 3.11. ja la 4.11.
  • Mitä? After Dark Helsinki – Teurastamo -elämys on yli 16-vuotiaille tarkoitettu pelottava ja intensiivinen kauhukokemus, jossa on livenäyttelijöitä. Elämys kestää noin 20 minuuttia. Kauhuelämyksen lisäksi Teurastamon alueella on myös muuta Halloween-aiheista, kauhistuttavaa ohjelmaa.
  • Miten? Osta lippusi ennakkoon netistä ja vaihda se rannekkeeseen tapahtumapaikalla. Tule paikalle lipussa kerrottuun aikaan varmistaaksesi sisäänpääsysi. Ranneke on voimassa koko illan, joten jonotilanteesta riippuen voit halutessasi osallistua elämykseen useammankin kerran illan aikana.
 

Oletko valmis teurastukseen?

Kyllä, lippuja varaamaan!

Vain yli 16-vuotiaille

Elämys on tarkoitettu ainoastaan yli 16-vuotiaille. Siihen saattaa sisältyä järkyttäviä kohtauksia ja pelottavia tilanteita, voimakasta kielenkäyttöä, näyteltyä väkivaltaa, huutamista, kovia ääniä, ahtaita tiloja, pimeyttä, savua/usvaa, voimakkaasti välkkyviä valoja, voimakkaita hajuja, ryömimistä ja kastelemista.

Elämyksen aikana käytetään strobovaloa. Näyttelijät saattavat varovasti koskea osallistujiin. Osallistujien vaatteet saattavat likaantua.