Teurasmuseo

Tervetuloa Teurastamon turistikierrokselle

"Herra Hyykoski on nimittäin ollut kadoksissa jo muutamia päiviä ja alan olla jo hieman huolissani."

Tervetuloa Teurastamon turistikierrokselle!

Oppaana reitillänne toimii tohtori Jaakkola, jolla on omakohtaista kokemusta alueella sijainneesta eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta sekä yksityiskohtaista tietoa Teurastamon alueen häiritsevästä historiasta. Muista laskea ja tarkistaa raajojesi lukumäärä ennen kierrokselle astumista, koska et välttämättä palaa takaisin yhtenä kappaleena.

Jännitystä yli 16-vuotiaille

Teurasmuseo – eli herra Hyykosken kummallinen tapaus on aikuisten immersiivinen jännityselämys, joka yhdistelee amerikkalaisia kauhutaloja, teatteria ja pakohuonepelejä. Yllättävät tilanteet ja ällötykset nostavat karvat pystyyn ja sydämen kurkkuun. Elämys alkaa ja päättyy Helsingin Kalasataman kupeessa sijaitsevan Teurastamon (Työpajankatu 2) pihalle.

Teurasmuseon esityskausi on nyt päättynyt, eikä lippuja enää myydä. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Kokemus sisältää vahvoja vilkkuvia valoefektejä muiden hirveyksien ohessa. Esitys ei sovi raskaana oleville eikä se ole esteetön. Teurasmuseon suositusikäraja on 16 vuotta.

Esitys on toistaiseksi vain suomeksi, mutta englanninkieliset esitykset ovat myöhemmin mahdollisia. The show is in Finnish, but English shows are possible in the future.

"Jokos minä kerroin teille Erosesta? Hiljainen ja yksinäinen, kuten kaikki tämän teurastamon työntekijät."