All Work And No Play Makes Jack a Dull Boy…

Yritätkö keksiä jotain erilaista tekemistä yrityksen tyky- ja tiimipäiviin, polttareihin tai kaveriporukan illanviettoon? Ehkä jotain hieman hullua ja pelottavaa? Jotain sellaista, jota jokainen sielu tällä maapallolla ei ole vielä kokeillut? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, ystäväni. Yli kuuden hengen ryhmille tarjoamme räätälöityjä pakettielämyksiä eli Yhden Illan Juttuja. Pirauta meille tai täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin teemme synkimmistä toiveistasi totta.

Yhden Illan Juttu: KAAPPAUS

Yksi Suomen pelätyimmistä huumepomoista on karannut Sörnäisten vankilasta ja hän on todella vihainen: ne helvetin vasikat saavat kyllä juuri sen kohtalon, minkä ansaitsevat. Elämys sisältää kovakouraista käsittelyä, simuloitua kidutusta, aseita, kuulustelua, voimakasta kielenkäyttöä ja väkivaltaa. Jos pidät näistä, tämä on sinulle.

 
 

Yhden Illan Juttu: TERVEYSTARKASTUS

Lääkäri ottaa teidät nyt vastaan. Mutta hänellä saattaa olla huonoja uutisia. Pidä varasi, sillä tältä vastaanotolta harva on palannut takaisin elävien kirjoihin. Elämys sisältää verta, sisäelimiä, sairaalakauhua ja muita erittäin epämukavia asioita. Niille, jotka tykkäävät goresta.

Yhden Illan Juttu: FREAKSHOW

Sirkus on tullut kaupunkiin. Klovneja, friikkejä ja muita erikoisuuksia. Teille, jotka pelkäätte pellejä.

 

“A clown can get away with murder.”

Räätälöidyt tapahtumat ja elämykset

Rakastamme haasteita ja erikoisia toiveita, joten ehdota meille vapaasti omia ideoitasi ja kerro tarpeistasi. Rakennetaan yhdessä jotain kauheaa ja hirveää!

Tehdään jotain pelottavaa!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


 

Ryhmät ja tapahtumat

Janne Haonperä +358 50 339 3466 etunimi.sukunimi@afterdark.fi