Onko mikään totta?

Maailmassa joka hukkuu tykkäyksiin, tuotesijoitteluun ja informaatiotulvaan, kuinka osaamme enää erottaa todellisuuden illuusiosta?

Red Rabbit on immersiivinen ja osallistujien toimintaan perustuva esitys, jonka näyttämönä toimii Helsinki ja esiintyjinä kaikki, jotka elämyksen aikana ohitsesi kulkevat. Tämä kolmetuntinen esitys johdattaa sinua pitkin kaupunkia yhdistellen pakohuoneiden, geokätköilyn sekä kauhutalojen maailmaa. Se miten haluat tehtävistä suoriutua, on täysin sinun ja ryhmäsi päätettävissä.

Valinta on sinun.

Valitse päivä, varaa liput ja odota ohjeita. Siinä kaikki, me huolehdimme muusta. Red Rabbitin tummanpuhuva maailma aukeaa perjantaina 5. toukokuuta 2017 ja esitykset ovat toukokuun viikonloppuina perjantaista sunnuntaihin. Varaa lippusi ajoissa, koska elämys jatkuu vain 21.5.2017 asti. Osallistuminen maksaa 130 euroa 1–2 hengen ryhmälle ja 180 euroa 3–4 hengen ryhmälle.

 
 

Vain aikuisille.

Esitys on sallittu vain täysi-ikäisille ja siihen voi osallistua 1–4 hengen ryhmissä. Elämyksessä saatat kohdata ahtaita tiloja, ahdistavia tilanteita, simuloitua väkivaltaa, kovia ääniä, erilaisia sääolosuhteita, voimakasta kielenkäyttöä, seksuaalisia viittauksia, fyysistä kontaktia ihmisten kanssa, voimakkaita hajuja, altistumista vedelle tai muille nesteille, ryömintää tai sidontaa. Esitys on suomenkielinen ja se ei sovellu liikuntarajoitteisille tai raskaana oleville.