Uskallatko astua Motelliin?

Motelli on aikuisille tarkoitettu kauhuelämys, joka yhdistää immersiivistä teatteria, kauhutaloja ja pakohuonepelejä.

Motelli oli järjestäjiltään jälleen hyvä ja uudenlainen kauhuelämys. Toteutus ja tekniset puitteet menevät jatkuvasti ammattimaisempaan suuntaan.

Juho TyppöHS Nyt.fi

Elin elämystä täysillä ja ajoittain pystyin irtautumaan todellisuudesta kokonaan.

Heini HolappaBlogger

Kaikki esiintyjät ovat nappivalintoja ja rooleissaan uskottavia.

Katri LeikolaPaljon melua teatterista

Motellin tunnelma on kuin suoraan 1950-luvun hämyisyydestä. Nuhjaantuneita motellihuoneita ja hämäriä käytäviä. Tulee väkisinkin tunne, että olet siirtynyt tästä päivästä menneisyyteen.

Virpi Yli-VillamoElämä on ihanaa

Mikä on Motelli?

After Dark Helsinki – Motelli on helsinkiläiseen teollisuusrakennukseen sijoittuva immersiivinen, aikuisten kauhuelämys, joka yhdistelee teatteria, amerikkalaisia kauhutaloja sekä pakohuonepelejä. Elämyksessä kohtaa oikeita näyttelijöitä ja yllättäviä tilanteita. Esitys kestää 60–75 minuuttia, ja siihen osallistutaan 2–6 hengen ryhmissä.

Motelli aukeaa vielä kerran Halloween-viikoksi 2017! Nyt on viimeinen mahdollisuus kokea Motellin selkäpiitä karmiva tunnelma… Halloween-esitykset ti 31.10., to 2.11., pe 3.11. ja la 4.11. nyt myynnissä! Liput 42 euroa/osallistuja.

21.4.2017 Nyt.fi: Tällainen on Helsingin uusi K–18-kauhukierros
25.4.2017 Yle Radio Suomi: Kauhuesityksessä pelko tuntuu iholla

Kauhut starttaavat Kulttuuritalon pihalta

Esitys alkaa Kulttuuritalon pihalta osoitteesta Sturenkatu 4, Helsinki. Saavu paikalle 5–10 minuuttia ennen esityksen alkua. Saat paikan päällä puhelimeesi lisää ohjeita. Esityksen alussa näytetään video, jonka katsomiseen tarvitset nettiliittymän sisältävän älypuhelimen sekä mielellään myös kuulokkeet. Huolehdithan siitä, että puhelimesi on ladattu.

Esitys on mahdollista kokea suomeksi tai englanniksi. Ilmoita lipun ostamisen yhteydessä oma kielivalintasi.

 
 
 

Motellivieraiden palautetta

Kielletty alle 18-vuotiailta

Elämys on tarkoitettu ainoastaan aikuisille. Siihen saattaa sisältyä järkyttäviä kohtauksia, voimakasta kielenkäyttöä, näyteltyä väkivaltaa, henkistä, sanallista ja fyysistä väkivaltaa, seksuaalista sisältöä, koskemista, huutamista, kovia ääniä, ahtaita tiloja, pimeyttä, savua, valoja, voimakkaita hajuja, fyysistä kontaktia, sitomista, ryömimistä ja kastelemista.