RAVE RAVE RAVE – HALLOWEEN 2019

Guten Abend, meine Freunde. Frantz haluaa kutsua sinut juhliin, joita ei oikeastaan edes ole. Pidetään tämä siis yhteisenä salaisuutenamme. Shh… Emme nimittäin tiedä, onko tämä aivan sallittua.

Kas, olemme tehneet hieman kokeiluja. Tai ystävämme Kreuzberg on, mutta hän ei mielellään esiinny julkisuudessa. Kutsumme valmistetta D:ksi. Se on psykoaktiivinen aine, joka muuttaa käyttäjänsä tajunnantilaa ja tarjoaa meille eläville ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä kuoleman rajan taakse. Kyllä, luit oikein.

Emme ole kokeilleet valmistetta vielä kovin monella koehenkilöllä, joten toivomme, että olet avoin ja ymmärrät, että D:n vaikutukset voivat yllättää. Rehellisesti sanottuna tämä on ensimmäinen kerta, kun ulotamme testit laboratorion ulkopuolelle. Sinun pitää siis vain luottaa meihin – ja nauttia ravebileistä!

Koska nämä ovat ravet, pukeuduthan synkkään bileasuusi. Äläkä missään tapauksessa kerro näistä juhlista muille.

Osta liput

To 31.10. / Pe 1.11. / La 2.11.
After Dark Helsinki:
RAVE RAVE RAVE
Showtime klo 20.00
K-18
Korjaamo, Kulmasali /
Töölönkatu 51 B, 00250 Helsinki

Liput 39 € tulevat myyntiin su 15.9.2019. Lippuja on saatavilla rajoitettu määrä per esitys. Lippuja myydään vain ennakkoon, eikä niitä ole mahdollista ostaa ovelta.

Esityksen kesto noin 2 tuntia. Esitystila ei ole esteetön. Esiintyjät saattavat koskea osallistujiin. Esityksessä käytetään voimakkaita valo- ja usvaefektejä ja vilkkuvia valoja.

Jokaisen osallistujan on tutustuttava lipun oston yhteydessä esityksen luonteeseen ja allekirjoitettava vastuuvapauslomake, jossa kerrotaan esityksen säännöt.

Osta liput

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa ja tiedät, mitä tapahtuu ja missä.