AnonymousDo you know how much personal information you have shared on social media? Do you know how many people can recognize you even though they’ve never met you? In a modern digitized world filled with apps, product placement and information overload, how can you separate reality from illusion?

Red Rabbit considers this question and offers an immersive online experience happening in real life. Helsinki is our playground and the performers are everybody who passes by during the experience. This three hour event guides you through different locations where you are assigned different tasks. How you want to play your part, is up to you.

How far are you willing to go to see how the story ends?

The experience is for adults only and you can participate in groups of 1–4 people. The experience may include the following: graphic scenes, strong language, simulated violence, mental, verbal and physical abuse, sexual content and touching, yelling, loud voices, tight spaces, total darkness, different weather conditions, strong odours, exposure to water and other liquids, physical contact, bondage and crawling. The experience is presented in Finnish and it is not suitable for the disabled or pregnant.

The dark world of Red Rabbit opens on Friday May 5th, 2017 and the showtime is on weekends from Friday to Sunday. Reserve your tickets early, because the experience will only be open until 21.5.2017.

Tickets will be available at www.afterdark.fi/redrabbit on 7 April. All you need to do is pick a date, reserve a ticket and wait for further instructions.

We’ll take care of the rest.

See you IRL,
Team Red Rabbit

Kuinka pitkälle olet valmis seuraamaan punaista jänistä?

AnonymousTiedätkö kuinka paljon olet jakanut itsestäsi tietoja sosiaalisessa mediassa tai kuinka moni ihminen voi tunnistaa kasvosi vaikka he eivät ole koskaan tavanneet sinua? Maailmassa joka hukkuu tykkäyksiin, tuotesijoitteluun ja informaatiotulvaan, kuinka osaamme enää erottaa todellisuuden illuusiosta?

Red Rabbit -produktio pureutuu tähän kysymykseen immersiivisen ja osallistujien toimintaan perustuvan esityksen parissa. Produktion näyttämönä toimii Helsinki ja esiintyjinä kaikki, jotka elämyksen aikana ohitsesi kulkevat. Kolmetuntinen esitys johdattaa sinua pitkin kaupunkia, jonka aikana pääset suorittamaan erilaisia tehtäviä. Se miten haluat tehtävistä suoriutua, on täysin sinun ja ryhmäsi päätettävissä.

Kuinka pitkälle olet valmis matkaamaan tietääksesi miten tarina loppuu?

Esitys on sallittu vain täysi-ikäisille ja siihen voi osallistua 1–4 hengen ryhmissä. Elämyksessä saatat kohdata ahtaita tiloja, ahdistavia tilanteita, simuloitua väkivaltaa, kovia ääniä, erilaisia sääolosuhteita, voimakasta kielenkäyttöä, seksuaalisia viittauksia, fyysistä kontaktia ihmisten kanssa, voimakkaita hajuja, altistumista vedelle tai muille nesteille, ryömintää tai sidontaa. Esitys on suomenkielinen ja se ei sovellu liikuntarajoitteisille tai raskaana oleville.

Red Rabbitin tummanpuhuva maailma aukeaa perjantaina 5.5.2017 ja esityksiä järjestetään aina viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin. Varaathan paikkasi ajoissa, sillä elämystä järjestetään ainoastaan 21.5.2017 asti.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 7.4. osoitteessa www.afterdark.fi/redrabbit. Sinun tarvitsee vain varata päivä sekä esitysaika ja odottaa lisäohjeita. Me olemme sinuun yhteydessä.

See you IRL,
Team Red Rabbit